Mecanică cuantică. Inginerii ştiu de ce!

Ştiaţi că dacă Pământul ar fi din diamant, ar avea un singur electron liber? Now that is something!

Informaţie utilă

Dacă dai scroll în jos va începe să cânte cobzarul pe nume Ningia. Sau dacă ai rezoluţie obscenă la calculator înseamnă că a început deja să cânte.

joi, 9 iulie 2009

Radem, glumim....dar totul cu o limita

Pentru ca lucuri din acestea trebuiesc stiute si pentru ca nu poti sa treci indiferent pe langa asa ceva. Din pacate mai mult nu pot sa fac, dar macar o sa dorm bine la noapte stiind ca nu am stat chiar cu mainile in san si ca am dat mai departe.
Chiar va recomand sa va uitati pana la sfarsit, dureaza cam 17 minute si nu este chiar ceea ce va asteptati la inceput, mai ales cand vedeti titlul "Romania, te iubesc: locuri blestemate".

2 comentarii:

f1re spunea...

Da... Totul e pentru bani. Nu conteaza cati au murit si cati s-au sacrificat. Tot ce conteaza sunt banii. Toti cei care obtin profit din asa ceva incearca cat mai mult sa ascunda tot de populatie si sa pacaleasca pe oricine intreaba.
Trist, totusi...

Dana spunea...

Incredibil...ramai marcat, pe bune!!! Doamne, cata nepasare, cata iresponsabilitate. cum poate omul ala de la asociatia nationala a uraniului sa vorbeasca cu atata usurinti si sange rece despre ce s-a intamplat acolo? despre toti oamenii care au murit? cum poate spune ca sunt doar legende, mituri intamplarile de acolo cand exista dovezi clare? Incredibil!!!!! and the worst part is that nobody is doing anything to stop this. nimeni nu e interesat, toti vor doar sa musamalizeze tot si sa-si bage banii in buzunar. I am shocked!!!

Mult prea tare. Ascultaţi până la sfârşit, că se mertă

Prea tare

Wolfram Alpha

Dacă vreţi să vă distraţi bine, intraţi pe www.wolframalpha.com . Este un motor de căutare căruia îi pui întrebări şi îţi răspunde. Cel care l-a făcut este cică un mare om şi extrem de deştept. Dacă nu te descurci, ca să te prinzi cum funcţionează, încearcă urmatoarele la început:
1) What is the distance from Romania to Holland
2)Where is Barcelona
3)How many countries are there
etc
O să vă distraţi.